Le panier est vide
Verhuurder elektrische auto’s vestigt zich in Den Haag

Verhuurder elektrische auto’s vestigt zich in Den Haag

Wie een auto wil huren in Den Haag kan voortaan ook voor een elektrische variant kiezen. Ufodrive, met vestigingen in meerdere Europese landen, richt zich nu ook op de Nederlandse markt.

 

Eigenaar Aiden McClean maakte veel zakenreizen en ergerde zich daarbij steevast aan de autoverhuur. ,,Vooral op Europese vliegvelden was het echt een drama. Lange rijen, onoverzichtelijke verzekeringen en extra kosten achteraf. En dan kreeg ik vaak niet eens de auto die ik vooraf besteld had. Dat moest anders kunnen.”

 

Een jaar geleden begon hij zijn eigen autoverhuur op de luchthaven van Luxemburg met een volledig elektrische vloot. Andere Europese locaties volgden en nu komen daar Amsterdam en Den Haag bij.

Gebruikers van Ufodrive kunnen binnen twee minuten een auto huren via de site of app. Omdat alle auto’s elektrisch zijn, hoeft de tank bij het terugbrengen niet vol te worden gegooid.

Groene stad

In Nederland gaat Ufodrive samenwerken met Interparking. ,,Voor ons is duurzaamheid heel belangrijk. Ufodrive sloot daar naadloos op aan”, vertelt Rolf Oostendorp, directeur van de parkeerdienst. De Haagse auto’s worden gestald bij parkeergarage Helicon, dicht bij het Centraal Station. McClean: ,,Hiermee kan het autobezit worden teruggedrongen en zorgen we voor een schonere en stillere binnenstad. Alle auto’s worden aangedreven met 100 procent groene stroom.”

 

Gebruikers van de dienst kunnen kiezen uit Tesla’s en Audi’s. Maar ook goedkopere modellen van Hyundai kunnen worden gehuurd. De prijzen variëren tussen de 90 en 119 euro per dag.

 

 

 

https://www.ad.nl/den-haag/verhuurder-elektrische-auto-s-vestigt-zich-in-den-haag~abfe26e9/

 

 

 

Restez informé
de notre actualité...

ABONNEZ-VOUS À LA NEWSLETTER

Télécharger UFODRIVE