Le panier est vide
UFODRIVE breidt digitale en elektrische autoverhuurservice uit naar Nederland

UFODRIVE breidt digitale en elektrische autoverhuurservice uit naar Nederland

UFODRIVE, de volledig digitale en elektrische autoverhuur uit Luxemburg lanceert in samenwerking met Interparking haar service in Nederland. Door middel van een app behoren wachtrijen en papierwerk tot de verleden tijd en kunnen auto’s 24/7 gehuurd worden tegen een vaste en transparante prijs. De vloot, enkel bestaande uit elektrische wagens, zoals de Tesla Model 3, Tesla Model S en de onlangs uitgebrachte Audi e-tron is vanaf vandaag beschikbaar in Den Haag, parkeergarage Helicon van Interparking. De komende tijd worden de locaties uitgebreid naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Een jaar geleden opende UFODRIVE haar eerste locatie, een zogeheten UFOBay, op de luchthaven van Luxemburg. Sindsdien is de dienst verder uitgerold in Europa en zijn er UFOBay’s geopend in Brussel, Dublin, Hamburg en Keulen. UFODRIVE stelt de klant centraal en zet zich daarmee af tegen de bestaande autoverhuurbedrijven die van oudsher veelal geassocieerd worden met lange wachtrijen, overmatig papierwerk en vervelende, verborgen kosten.

UFODRIVE maakt het huren van een auto toegankelijk en plezierig door het gebruik van de speciaal ontwikkelde UFODRIVE-app die een unieke en innovatieve ervaring creëert. De klant kan in minder dan 2 minuten de gewenste auto opzoeken en selecteren. De gehuurde auto staat vervolgens opgeladen en gewassen klaar, waardoor de klant zonder stress en vertraging aan de reis kan beginnen. Ook het retourneren gaat erg vlot, doordat de auto niet hoeft te worden volgetankt en alleen aangesloten moet worden aan het oplaadpunt.

"Door de smartphone-revolutie te combineren met de elektrische auto-revolutie, heeft UFODRIVE iets unieks ontwikkeld: de eerste volledig digitale en elektrische autoverhuurservice." aldus Aidan McClean - CEO UFODRIVE.

Locaties 
UFODRIVE en Interparking slaan de handen ineen om deze zomer in alle groten Nederlandse steden een UFOBay te openen. De eerste Nederlandse locatie in Den Haag is gevestigd in parkeergarage Helicon van Interparking die op een steenworp afstand is gelegen van het Centraal Station. 

“Bij Interparking staan klantvriendelijkheid en duurzaamheid voorop en UFODRIVE sluit hier naadloos op aan. Daarbij staat de klant gedurende het hele proces centraal en dat vinden wij belangrijk.” aldus Rolf Oostendorp - CEO Interparking

Zero-emissies en groene energie 
Met de komst van UFODRIVE naar Nederland kunnen stadsbewoners, (zaken)reizigers en autoliefhebbers de kosten van het autobezit vermijden. Daarnaast draagt de service bij aan een schone, stille stad zonder uitstoot. Elke wagen is uitgerust met een Eneco laadkaart en wordt dus aangedreven met 100% groene stroom. Als kers op de taart doneert UFODRIVE ook €1 per 100kg C02-besparing aan groene energieprojecten waarmee wordt bijgedragen aan een duurzame en emissievrije wereld.

Prijzen
De prijzen variëren per auto. Zo huur je een Tesla momenteel vanaf €119 per dag. Er zijn ook meer betaalbare modellen beschikbaar waaronder de Hyundai KONA Electric met een vanaf-prijs van €99 per dag. Laden inbegrepen!

Informatie 
Een auto reserveren kan via de website www.ufodrive.com of gratis app (beschikbaar via de iTunes App Store en Google Play Store).

Restez informé
de notre actualité...

ABONNEZ-VOUS À LA NEWSLETTER

Télécharger UFODRIVE