Le panier est vide
Digitale elektrische autoverhuurservice UFODRIVE nu ook in Nederland beschikbaar

Digitale elektrische autoverhuurservice UFODRIVE nu ook in Nederland beschikbaar

Het beschikbare wagenpark van UFODRIVE bestaat louter uit elektrische auto’s zoals de Tesla Model 3, Tesla Model S en de onlangs uitgebrachte Audi e-tron zijn per direct beschikbaar in Den Haag, parkeergarage Helicon van Interparking. De komende tijd worden de locaties uitgebreid naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

 

UFOBay

 

In 2018 opende UFODRIVE de eerste zogenoemde UFOBay op de luchthaven van Luxemburg. Vanaf dat moment is de dienst verder uitgerold in Europa en zijn er UFOBay’s geopend in Brussel, Dublin, Hamburg en Keulen. UFODRIVE stelt de klant centraal en zet zich daarmee af tegen de bestaande autoverhuurbedrijven die van oudsher vaak geassocieerd worden met lange wachtrijen, overmatig papierwerk en vervelende, verborgen kosten.

 

UFODRIVE maakt het huren van een auto toegankelijk en plezierig door het gebruik van de speciaal ontwikkelde UFODRIVE-app die een unieke en innovatieve ervaring creëert. Zo kun je in minder dan twee minuten de door jou gewenste auto opzoeken en selecteren. De gehuurde auto staat vervolgens opgeladen en gewassen klaar, waardoor de je zonder stress en vertraging aan je reis kunt beginnen. Ook het retourneren gaat erg vlot, doordat de auto niet hoeft te worden volgetankt en alleen aangesloten moet worden aan het oplaadpunt.

 

“Door de smartphone-revolutie te combineren met de elektrische auto-revolutie, heeft UFODRIVE iets unieks ontwikkeld: de eerste volledig digitale en elektrische autoverhuurservice.” aldus Aidan McClean – CEO UFODRIVE.

 

Locaties 

 

UFODRIVE en Interparking slaan de handen ineen om deze zomer in alle groten Nederlandse steden een UFOBay te openen. De eerste Nederlandse locatie in Den Haag is gevestigd in parkeergarage Helicon van Interparking die op een steenworp afstand is gelegen van het Centraal Station. 

 

“Bij Interparking staan klantvriendelijkheid en duurzaamheid voorop en UFODRIVE sluit hier naadloos op aan. Daarbij staat de klant gedurende het hele proces centraal en dat vinden wij belangrijk.” aldus Rolf Oostendorp – CEO Interparking

 

Zero-emissies en groene energie 

 

Met de komst van UFODRIVE naar Nederland kunnen stadsbewoners, (zaken)reizigers en autoliefhebbers de kosten van het autobezit vermijden. Daarnaast draagt de service bij aan een schone, stille stad zonder uitstoot. Elke wagen is uitgerust met een Eneco laadkaart en wordt dus aangedreven met 100 procent groene stroom. Als kers op de taart doneert UFODRIVE ook 1,- euro per 100kg C02-besparing aan groene energieprojecten waarmee wordt bijgedragen aan een duurzame en emissievrije wereld.

 

De prijzen variëren per auto. Zo huur je een Tesla momenteel vanaf 119,- euro per dag. Er zijn ook meer betaalbare modellen beschikbaar waaronder de Hyundai KONA Electric met een vanaf-prijs van 99,- euro per dag. Laden inbegrepen! Een auto reserveren kan via de website www.ufodrive.com of gratis app (beschikbaar via de iTunes App Store en Google Play Store).

 

Driving-Dutchman.nl

 

https://driving-dutchman.nl/digitale-elektrische-autoverhuurservice-ufodrive-nederland-beschikbaar/

Restez informé
de notre actualité...

ABONNEZ-VOUS À LA NEWSLETTER

Télécharger UFODRIVE